Skip to main content
Side panel
S. Kuznets KhNUE Personal Learning Systems
English (en)
Українська (uk)
Deutsch (de)
English (en)
Français (fr)
Enter your search query
You are currently using guest access (
Log in
)
Інформаційні та комунікаційні технології (спец.181) доц. Сисоєва С.І.
Home
Courses
Educational and Scientific Institute of Economics and Law
Department of Hotel, Restaurant Business and Kraft Technology
Full-time education
І term
Інформаційні та комунікаційні технології
Тема 3. Особливості та структура сучасних інформаційних технологій у сфері гостинності
ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ SERVIO
ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ SERVIO
Click
https://expertsolution.com.ua/uk/programmnoe-obespechenie/
link to open resource.
Інформаційні та комунікаційні технології
General
НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА
Тема 1. Основи інформаційних та комунікаційних технологій.
Тема 2. Сучасні системи інформаційних технологій. Види нових інформаційних технологій у ресторанному бізнесі
Тема 3. Особливості та структура сучасних інформаційних технологій у сфері гостинності
Тема 4. Інформаційно-комп’ютерні технології на базі технічного та програмного забезпечення
Тема 5. Інтернет-технології в індустрії гостинності. Підготовка наукових публікацій і презентацій засобами Power Point та Canva
Тема 6. Мережні технології. Глобальні комп'ютерні мережі.
Тема 7. Основи інформаційної безпеки.
Тема 8. Автоматизація управління діяльністю підприємств готельного і ресторанного бізнесу. Просування бренду
Тема 9. Сучасні хмарні технології
Тема 10. Використання інформаційних комп’ютерних технологій в економіці та бізнесі
Творче завдання
Контрольна робота
Веб-сервіси для створення інтерактивних вправ
Відео-матеріали
Іспит
Home
Calendar
◄ SERVIO POS BASE ДЛЯ МОБІЛЬНОСТІ ОФІЦІАНТІВ
Jump to...
Jump to...
181.010 ОП Ресторанні та крафтові харчові технології
Zoom лекціі
Силабус
Технологічна карта
Методичні вказівки для підготовки до практичних, лабораторних занять та самостійної роботи
ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ до практичних занять денної та заочної форм навчання
Інформаційні ресурси
ПРАКТИКУМ
Посібник з питань використання соціальних мереж
Інформаційні ресурси комунікаційних систем
Рекомендована література
Інформаційні ресурси
ГЛОСАРІЙ
Тестовий контроль знань
Перелік питань до самоконтролю
Відео-матеріали "Система Парус-Ресторан"
Формування звітів в системі Парус-Заробітна плата, модуль "Бухгалтерія"
Автоматизація готелів, хостелів, пансіонатів, ресторанів
Цифрові інструменти в сфері гостинності
Створення сайту на платформі WIX
Сфера гостинності
Гостинна звітність
Питання для Індивідуальних завдань
Використання навчальних платформ доя нефоормальної освіти
Біти і байти комп’ютерної мережі
Тема 1. Основи інформаційних та комунікаційних технологій
Презентація теми 1
Інформаційні ресурси
Як кав'ярні взяти максимум із системи автоматизації
Виконання завдань
Інформаційні ресурси до ПР 2
Завдання до виконання
Тема 2
Тема 2.2
Бек-офіс: короткий огляд
Операційна система у сфері гостинності
Виконання завдань
Ефективне керівництво рестораном
Економіка смаку: Секрети управління фудкостом із Syrve
Вебінар "7 основних помилок персоналу при роботі з SYRVE"
Тема 3
Технічні засоби безпеки
Виконання завдань
SERVIO HMS програмне забезпечення для керування готельним комлексом
Система обліку для кафе, бару, ресторану SERVIO POS
SERVIO POS BASE ДЛЯ МОБІЛЬНОСТІ ОФІЦІАНТІВ
Літній Майданчик 2.0: інновації для ресторанного бізнесу
Доставка на максимум: Як запустити та оптимізувати
Тема 4. СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Програмний комплекс «Парус-Готель».
Хмарна система jSolutions
Система Choice для ресторану
Як кав'ярні взяти максимум із системи автоматизації
Виконання завдань
Хмарна система Poster
Система управления рестораном jSolutions
Як відкрити кав'ярню? Бізнес ідея - кав'ярня кава на виніс. Власний бізнес в Україні.
Як відкрити кав'ярню в Польщі? Бізнес ідея - кав'ярня самообслуговування Touch
Як працють кафе самообслуговування
Тема 5.1.
Тема 5.2.
Практична робота №5. Підготовка мультимедійних слайдових презентацій
Інформаційні ресурси
Завдання
https://www.renderforest.com/ru/watch-67373756?queue_id=65350375&quality=0
Canva Create: майбутнє візуальне
Виконання завдань 5.5.
Тема 5. 6 Підготовка наукових публікацій і презентацій засобами Power Point та Canva
Як перевірити ефективність маркетингового відділу? Маркетинг для готелю. Основні показники
Навіщо піар бізнесу, коли є маркетинг? PR-технології для готелів. Маркетинг чи PR?
3D - анімація
Як зробити презентацію Canva
Як створити презентацію онлайн Google
як створити презентацію в PowerPoint
Практичне 5.6
Інформаційні ресурси
Практична робота № 6. Мультимедійні потокові презентації у Prezi
Завдання
Тема 6. Автоматизація управління діяльністю підприємств готельного і ресторанного бізнесу
Програмний комплекс "Парус-Ресторан"
АВТОМАТИЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ "ПАРУС-РЕСТОРАН"
Фото новобудов-готелів Батумі
Огляд Booking
Огляд Airbnb
Огляд Agoda
Огляд Onlinebistro
Практичне завдання 2 до теми 3. Бронювання готелів за параметрами.
Лабораторне завдання Проаналізувати можливості WuBook
Виконання завдань 6.7.
Автоматизація ресторану Єдина система обліку для закладу: онлайнова каса, склад, фінанси, аналітика, CRM, інтеграція з ПРРО та 1С.
Виконання завдань 6.8.
Просування сайтів з великою семантикою
Як заробляти на Фейсбук.
Як почати блог з нуля в 2024 році? Як розкрутити інстаграм
ІНСТАГРАМ СТРАТЕГІЯ 2024: як знайти ідеального підписника та диференціюватись
13 способів, як розкрутити інстаграм профіль
Як знімати Reels в Instagram, щоб кратно збільшити перегляди. Розкрутка та просування Інстаграм
Мої ПОМИЛКИ ведення блогу, яких тобі краще уникнути. Як НЕ треба вести блог?
З чого почати блог в Тікток | Професійний маркетинг для вашого бізнесу | Tiktok з нуля
10 порад для старту просування в TikTok у 2024 році
1 млн $ на інфобізнесі в Україні. Відвертий подкаст без успішного успіху: Уміда Самоєнко
Чи всім потрібно будувати особистий бренд і як?
Тема 7
Основи інформаційної безпеки
Бек-офіс: короткий огляд
Виконання лабораторних завдань 7.9
Тема 7
Маркетингові виклики ресторанного бізнесу
Ресторанний детектив: Як запобігати зловживанням персоналу
Основи інформаційної безпеки
Тема 8
Практичне завдання
Функції Фронт-офісу готеля
Практична робота № 9. Текстовий процесор LibreOffice Writer. Розміщення тексту в таблицях, колонках і списках
Інформаційні ресурси
Завдання
Тема 9
Проаналізувати можливості WuBook за окремими модулями
Хмарна система jSolutions
Хмарна система jSolutions
Автоматизація готельного бізнесу
RIBAS HOTELS GROUP ПРО PMS СИСТЕМУ SERVIO HMS
Виконання лабораторних завдань 9.10
Доступно про заробіток в інтернеті від практика
Тема 10
Zak, система управління готелем
Виконання лабораторних завдань 10.11.
Короткий огляд програми для готелів SERVIO HMS
Розбираємо картку гостя у програмі SERVIO HMS.
Як працювати з меню в Poster
Як працювати з терміналом продажів у Poster
Poster POS — Автоматизація кафе та ресторану
Перехід з R-Keeper на Poster. Переваги української системи обліку
Налаштування автоматизації для кав'ярні на прикладі Poster - Облік/Тех. Карти/Склад [
CRM: як це працює
Настроювання amoCRM за 20 хвилин. Етапи, телефонія, месенджер.
Робота офіціанта Ркіпер7/The job of a waiter Rkeeper7
Робота касира Ркіпер7/The job of a cashier Rkeeper7
Программа Poster демо-версія
r_keeper v7. Робота с Модифікаторами та Комбо-Страви
r_keeper v7. Разрахунки за місцями
Виконання завдання 10.12.
Більше грошей з кожного борщу: Інгредієнти фінансового обліку
Індивідуальні завдання Qr-код, логотип
Індивідуальні завдання до 09 листопода
Індивідуальні завдання - #хнеу_ambassador
Створюйте чудові дизайни на платформі Renderforest та Canva завдяки чудовому набору функцій
Створюй анімайційне відео онлайн
Індивідуальні завдання створення промо-ролика
Створення анімаційного логотипу
Практична робота. Обробка аудіо- та відео файлів
Інформаційні ресурси
Завдання до виконання
Відео-матеріали
Екзамен
Літній Майданчик 2.0: інновації для ресторанного бізнесу ►