Enrolment options

Вивчення курсу "Екотехнології у ресторанному та крафтовому бізнесі" передбачає орієнтування студентів на те, що екологічність є характерною ознакою сучасного світу. Застосування екологічних технологій у ресторанному бізнесі підвищує конкурентоспроможність підприємств, сприяє залученню більшої кількості відвідувачів і, відповідно, прибутковості підприємства. Персонал ресторанних закладів є важливою складовою кінцевого продукту, отже якість обслуговування гостей залежить від майстерності та володіння сучасними еко-інноваційними методами надання послуг у ресторанному бізнесі. Комплексне розуміння необхідності впровадження екологічних процесів, які швидко змінюються у сучасному бізнесі, сприяє підвищенню професійної компетентності фахівців. Об'єктом вивчення дисципліни є екологічні технології харчових продуктів функціонального призначення, еко-інноваційні технології створення стандартів сервісу та інноваційні форми надання професійних послуг у закладах ресторанного господарства сучасних форматів і концепцій, інновації у використанні просторових ресурсів закладів ресторанного господарства. Предметом курсу "Інноваційні ресторанні технології" є вивчення: - екологічних технологій, які є актуальними на сучасному етапі для господарської діяльності на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, інновації у обслуговуванні, управлінні персоналом та виробничою діяльністю суб'єктів господарювання; - новітніх еко-концепцій закладів ресторанного господарства, авангардних еко-технологій харчування, харчових продуктів функціонального призначення, новітніх стандартів сервісу та форм надання професійних послуг, нової філософії підходу до створення і пропозиції меню, сучасних напрямів і наукових концепцій використання просторових, продовольчих та трудових ресурсів закладів ресторанного господарства. Метою вивчення курсу є отримання студентами теоретичних знань, здобуття навичок самостійної практичної діяльності, необхідним фахівцям ресторанного бізнесу; набуття умінь самостійно працювати з навчальною , спеціальною літературою та статистичними матеріалами, робити узагальнення та висновки. Завдання дисципліни є теоретична і практична підготовка студентів з наступних питань: - сутність екологічних технологій у ресторанному бізнесі; - умови, що необхідні для впровадження еко-інновацій; - життєвий цикл еко-інновацій; - соціальні наслідки від запровадження еко-інновацій; - особливості впровадження та розповсюдження еко-інновацій; - еко-інноваційні технології у службі прийому та розміщення ; - еко-інновації у архітектурних та дизайнерських рішеннях будівлі ресторану та готелю і приміщень; - еко-інноваційні технології як запорука підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу.

Guests cannot access this course. Please log in.