Enrolment options

Виконання курсового проєкту з дисципліни «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного бізнесу» дозволяє забезпечити поглиблене вивчення новітніх тенденцій щодо проєктування об’єктів готельно-ресторанного бізнесу; сприяє закріпленню теоретичних знань та придбанню практичних навичок з проєктування нових та реконструкції існуючих готельно-ресторанних комплексів.

Курсовий проєкт виконується в межах вивчення відповідної освітньої компоненти «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного бізнесу».

Курсовий проєкт є самостійною дослідницько-проєктною роботою студента, що входить до освітньої програми підготовки для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанні справа.

Стратегічна мета курсового проєкту – засвоєння знань з технологічного проєктування підприємств готельного і ресторанного господарства, які дозволять сформувати висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанного бізнесу, які матимуть загальні та спеціальні компетентності для організації ефективної сервісної та виробничої діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, здатних вирішувати складні завдання та проблеми галузі, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов та вимог.

Тактична мета – підготовка студентів до виконання дипломного проєкту.

Оперативна мета під час виконання курсового проєкту студенти виявляють вміння творчо вирішувати практичні завдання.

Курсовий проєкт є самостійною теоретико-дослідницькою роботою студента, що належить до освітньої програми підготовки бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.

Завдання курсового проєкту:

–           систематизація, закріплення та розширення теоретичних знань, отриманих під час навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанний бізнес», їх практичне використання під час вирішення конкретних сервісних, технологічних, наукових, економіко-соціальних і виробничих питань у певній галузі професійної діяльності;

–           системне проведення наукового дослідження з обраної теми, обґрунтування власного погляду та висновків з теоретичних питань, розв’язання практичних завдань;

–           розвиток та поглиблення навичок самостійної роботи, оволодіння методиками досліджень та експериментування.


Guests cannot access this course. Please log in.