Метою
навчальної дисципліни є формування фахових
компетентностей щодо інноваційної діяльності та
інноваційного продукту в сфері готельного бізнесу, основаних на результатах
наукових досліджень у галузі. У процесі вивчення дисципліни здобувачі отримують навички самостійного опанування новими знаннями інноваційного управління, новими інформаційними технологіями просування та продажу
послуг, а також розробки та впровадження системи інноваційних
управлінських рішень в діяльність підприємств готельного бізнесу та
забезпечення їх динамічного розвитку.
Завданнями навчальної дисципліни є:
– формування знань, необхідних для організації роботи закладів готельного бізнесу;
– засвоєння теоретичних основ організації функціонування підприємств готельного господарства на ринку;
– розроблення інноваційних моделей у сфері готельного бізнесу, основаних на результатах наукових досліджень;
– використання набутих знань щодо впровадження інноваційних технологій у процес обслуговування споживачів у закладах готельного господарства;
– оцінювання рівню обслуговування споживачів у різних типах підприємств готельного господарства з точки зору змін оточуючого середовища;
– здійснення успішної діяльності на ринку готельних послуг.
Об’єктом навчальної дисципліни є інноваційні продукти у сфері діяльності підприємств готельного бізнесу.
Предметом навчальної дисципліни є особливості інноваційного функціонування готельного бізнесу.- Лектор: Наталія Іванівна Черевична