Options d'inscription

Процеси глобалізації та європейської інтеграції, до яких залучилася Україна, роблять суттєвий вплив на розвиток міжнародних відносин з іноземними партнерами. Так,  вітчизняні підприємці потрапляють в нові умови бізнесу, які обумовлюють необхідність розвитку зовнішньоекономічної діяльності. Наявність певних навичок та вмінь в сфері міжнародного бізнесу забезпечує широке коло нових можливостей, а саме: пошук нових ринків збуту, збільшення прибутків за рахунок підвищення цін, спрямування на покращення якості продукції та асортименту, пошук нових бізнес-партнерів, запозичення та опанування нових технологій тощо.

Тому сьогодні підвищено вимоги до вивчення дисципліни «Міжнародний бізнес» в системі підготовки економістів, підприємців та менеджерів.

Навчальна дисципліна «Міжнародний бізнес» є базовою навчальною дисципліною та вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців першого (бакалаврського) освітнього рівня  спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» для денної форми навчання.

Метою вивчення курсу «Міжнародний бізнес» є вивчення основних відомостей про сутність міжнародного підприємництва, про підготовку та реалізацію міжнародних підприємницьких операцій.

Предметом навчальної дисципліни є взаємозв'язок між учасниками міжнародного підприємництва, а також системою факторів, що впливають на них.

Об'єкт курсу - сфера міжнародних ділових справ, які обслуговують різні форми крупномасштабної та довгострокової міжнародної бізнес-діяльності.

Auto-inscription (Студент)