Метою навчальної дисципліни є формування фахових компетентностей щодо інноваційної діяльності та інноваційного продукту в сфері готельного бізнесу, основаних на результатах наукових досліджень у галузі. У процесі вивчення дисципліни здобувачі отримують навички самостійного опанування новими знаннями інноваційного управління, новими інформаційними технологіями просування та продажу послуг, а також розробки та впровадження системи інноваційних управлінських рішень в діяльність підприємств готельного бізнесу та забезпечення їх динамічного розвитку.

Завданнями навчальної дисципліни є:

– формування знань, необхідних для організації роботи закладів готельного бізнесу;

– засвоєння теоретичних основ організації функціонування підприємств готельного господарства на ринку;

– розроблення інноваційних моделей у сфері готельного бізнесу, основаних на результатах наукових досліджень;

– використання набутих знань щодо впровадження інноваційних технологій у процес обслуговування споживачів у закладах готельного господарства;

– оцінювання рівню обслуговування споживачів у різних типах підприємств готельного господарства з точки зору змін оточуючого середовища;

– здійснення успішної діяльності на ринку готельних послуг.

Об’єктом навчальної дисципліни є інноваційні продукти у сфері діяльності підприємств готельного бізнесу.

Предметом навчальної дисципліни є особливості інноваційного функціонування готельного бізнесу.