Форум

Контрольна робота № 1

Контрольна робота № 1

Макаренко Ганна Миколаївна -
Кількість відповідей: 13

Шановні студенти групи 6.04.186.010.19.1! Сьогодні ви маєте виконати контрольну роботу №1 згідно зі своїм варіантом. О 15:50 в папці "КР-1" буде розміщений список групи, де ви знайдете своє прізвище і № варіанту. 

У відповідь на Макаренко Ганна Миколаївна

Контрольна робота № 1

Виконану роботу надсилайте мені на електронну пошту.

Контрольна робота № 1

Шановні студенти групи 6.04.186.010.19.1! Зверніть будь-ласка увагу, що файл зі списком варіантів розташований, не у теці КР-1, а під нею. Оскільки я не маю можливості змінювати зміст теки.

Контрольна робота № 1

Самелюк Валерія -
Анна Николаевна, а дать ответы на вопросы можно не в текстовом документе а в ворде?
У відповідь на Самелюк Валерія

Контрольна робота № 1

Это тоже текстовый документ, поэтому можно.

Контрольна робота № 1

Шановні студенти групи 6.04.186.010.19.2. Інформую вас про те, що КР-1 не здали: Лабуш Є. та Міхальова І. Бороздін М. виконав не свій варіант. Треба було №13, згідно списку.

Контрольна робота № 1

КР-1 буде перевірена до п'ятниці. Результати можна буде побачити у файлі "Оцінювання" на пнс.

Контрольна робота № 1

Не забувайте будь-ласка у текстовому файлі вказувати № варіанта.

Контрольна робота № 1

Поділіться своїми враженнями від контрольної роботи. Наскільки складною вона вам здалася?

Контрольна робота № 1

Ткаченко Андрій -
Контрольная робота була не досить складна, адже ми все це проходили. Складність 5/10.
У відповідь на Ткаченко Андрій

Контрольна робота № 1

Андрій, дуже дякую за відповідь! Це свідчить про те, що Ви були добре підготовлені до КР.

Контрольна робота № 1

Шановні студенти групи 6.04.186.010.19.1! Ви всі молодці, тому що своєчасно здали контрольну роботу, але у двох студентів: Величко і Кухарчука, архіви, на жаль, не відкрилися. Тому я прошу зберегти архіви у форматі zip і надіслати мені на електронну пошту. Можна надіслати також окремими файлами.