Options d'inscription

Дисципліна «Методи контролю харчової продукції» спрямована на формування у студентів теоретичних знань та практичних навичок щодо сучасних методів контролю якості та безпечності харчових продуктів на всіх етапах їх виробництва, зберігання та реалізації. У рамках курсу розглядаються основи аналітичних, фізико-хімічних, мікробіологічних, органолептичних та інструментальних методів контролю, а також міжнародні стандарти та нормативно-правові вимоги у сфері харчової безпеки (HACCP, ISO 22000, Codex Alimentarius). Особлива увага приділяється сучасним технологіям аналітичної діагностики, таким як спектроскопія, хроматографія, мас-спектрометрія, а також цифровим інструментам моніторингу показників безпечності.

Метою дисципліни є підготовка фахівців, здатних застосовувати комплексні методи контролю для забезпечення відповідності харчової продукції вимогам національних та міжнародних стандартів, мінімізації ризиків для здоров’я споживачів та підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.


Les visiteurs anonymes ne peuvent pas accéder à ce cours. Veuillez vous connecter.