Options d'inscription

Навчальна дисципліна «Устаткування закладів ресторанного господарства» є надзвичайно актуальною в сучасних умовах розвитку ресторанної індустрії. Актуальність дисципліни  полягає у забезпеченні бакалаврів спеціальності «Харчові технології» необхідними знаннями про сучасне обладнання та технології його використання, необхідні для ефективного управління та оптимізації роботи ресторанних закладів. Особлива увага приділяється інноваційним рішенням та тенденціям у галузі, що дозволяє підвищити якість обслуговування та конкурентоспроможність.

Метою викладання навчальної дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства» є набуття здобувачами необхідних знань і навичок щодо вибору, розміщення устаткування для закладів ресторанного господарства, а також навичок, пов'язаних з вибором, експлуатацією, розміщенням механічного, теплового, холодильного і торговельного устаткування для закладів ресторанного господарства; підготовка спеціалістів, спроможних знати й вирішувати питання використання нових видів машин і апаратів.

Завданнями навчальної дисципліни є:

−        вивчення різних типів устаткування, що використовуються у ресторанному господарстві, з акцентом на їх функціональність та ефективність;

−        вивчення теоретичного устрою, норм оснащення, правил експлуатації та техніки безпеки під час використання обладнання для оснащення ресторанних комплексів;

−        теоретичного устрою, норм оснащення, правил експлуатації та техніки

безпеки під час використання механічного, теплового, холодильного та торгівельного обладнання у закладах ресторанного господарства;

−        теоретичного устрою, норм оснащення, правил експлуатації та техніки

безпеки під час використання обладнання для забезпечення різних видів сервісного обслуговування у закладах ресторанного господарства.

Предметом навчальної дисципліни є комплексне вивчення типів, характеристик та принципів використання устаткування у ресторанній сфері, а також сучасні технології та тренди у цій галузі.

Об’єктом навчальної дисципліни є система устаткування, яке застосовується в ресторанних закладах, включаючи різноманітне обладнання для приготування їжі, сервісу, обслуговування клієнтів, а також технічні та інноваційні рішення для оптимізації роботи закладів.

Les visiteurs anonymes ne peuvent pas accéder à ce cours. Veuillez vous connecter.