Enrolment options

Програма вивчення базової навчальної дисципліни «Теорія прийняття рішень» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра зі спеціальності 124 «Системний аналіз», освітньої програми «Управління складними системами».
Предметом вивчення  навчальної дисципліни є основні підходи та методи аналізу, планування і синтезу раціональних управлінських рішень в умовах визначеності, невизначеності і ризику та системи їх підтримки.
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів:
1.         Прийняття рішень в умовах визначеності.
2.         Прийняття рішень в умовах ризику та невизначеності.
Метою викладання навчальної дисципліни «Теорія прийняття рішень» є формування системи теоретичних знань, прикладних умінь і навичок у використанні сучасних методів прийняття рішень в умовах визначеності, ризику і невизначеності, а також придбання майбутніми фахівцями-економістами знань та компетентностей у сфері практичного застосування сучасної теорії прийняття рішень.
Основними завданнями вивчення дисципліни «Теорія прийняття рішень» є оволодіння теоретичними та практичними навичками прийняття рішень в умовах нестаціонарного зовнішнього середовища та обмеженості ресурсів за допомогою використання сучасних методів і моделей.

Guests cannot access this course. Please log in.