Enrolment options

Due Diligence (дью ділідженс) – процедура складання об'єктивного уявлення про об'єкт інвестування, що включає оцінку інвестиційних ризиків, незалежну оцінку об'єкта інвестування, всебічне дослідження діяльності компанії, комплексну перевірку її фінансового стану і положення на ринку.

Дисципліна «Дью Дилідженс» надає теоретичні знання та практичні навичкм із організації та методології незалежної оцінки, з розумінням процесу злиття та поглинання і ключових понять оцінки вартості бізнесу. 

Результатами вивчення дисципліни «Дью Дилідженс» є: вміння застосовувати контрольні та аналітичні процедури щодо оцінки фактичного стану об'єкта інвестування та оцінювати й узагальнювати їх результати; розроблення заходів щодо вирішення, ліквідації та попередження проблем у майбутньому; виявлення відхилень від адміністративних рішень, стандартів, регламентів та принципів у фінансово-господарській діяльності суб'єктів господарювання, аналіз причин цих відхилень та фіксація проблем.

Результати навчання з дисципліни «Дью Дилідженс»: здатність володіти теоретичними засадами проведення Дью Дилідженс; вміти розрізняти види Дью Дилідженс; знати як складати звіт за результатами проведення Дью Дилідженс.

Guests cannot access this course. Please log in.