Настройка зачисления на курс

Проблема міжнародної безпеки є однією з центральних в теорії і практиці міжнародного бізнесу, тому що для сучасних процесів і явищ характерно ускладнення технологічних, політичних, фінансових взаємозв'язків у соціально-економічних системах.

У сучасному глобалізованому світі продовжує посилюватися дисбаланс сил у процесі підтримки міжнародної безпеки, який прямо загрожує стабільному соціально-економічному росту. Тому підтримка міжнародної безпеки – це серйозний фактор впливу на розвиток міжнародних відносин.

Навчальна дисципліна  «Міжнародна безпека» належить до переліку обов'язкових навчальних дисциплін за другим (магістерським) освітнім рівнем. Такий статус дисципліни зумовлений її зосередженістю на фундаментальних проблемах дослідження, формування та забезпечення міжнародної безпеки. Тематика навчальної дисципліни «Міжнародна безпека» має сформувати й закріпити в студентів економічних спеціальностей всіх галузей економіки вміння та навички щодо виявлення, попередження й нейтралізації загроз міжнародній безпеці та захисту глобальних та національних інтересів держави в світовому просторі.


Самостоятельная запись (Студент)