Enrolment options

Дисципліна «Інформаційні системи в менеджменті, інноваціях та логістиці» передбачає засвоєння студентами спеціальності 073 «Менеджмент» теоретичних знань та практичних навичок використання інформаційного забезпечення інноваційного менеджменту в сфері логістичної діяльності, інноваційної логістики; знання принципів розробки інноваційних проєктів; розуміння сутності логістичних інновацій; знання інноваційних технологій та умов їх упровадження в окремих функціональних сферах логістики. 

Навчальна дисципліна «Інформаційні системи в менеджменті, інноваціях та логістиці» є обов’язковою та вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) освітнього рівня. «Інформаційні системи в менеджменті, інноваціях та логістиці» є невід’ємною частиною циклу підготовки магістрів, необхідних фахівцям-аналітикам. 

Мета навчальної дисципліни: є формування системи теоретичних знань і придбання практичних умінь і навичок з питань основ побудови інформаційних систем, їхньої ролі в управлінні підприємствами, логістичними центрами, управління та використання сучасних інформаційно-комунікаційних систем та технологій в інноваціях та логістиці.

Guests cannot access this course. Please log in.