Enrolment options

Актуальність. Сучасні вимоги до кон’юнктури ринку праці актуалізують проблему професійної підготовки в закладах вищої освіти конкурентоспроможних економістів, які здатні налагоджувати ділові та партнерські відносини з представниками різних культур. Відтак, визначальними для фахового успіху сучасного економіста є уміння професійно-орієнтованого спілкування (усного й писемного) іноземною мовою, що іноді є вирішальними при працевлаштуванні, а також сприяють професійному росту, самореалізації та саморозвитку особистості.

Навчальна дисципліна  складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки студентів першого (бакалаврського) рівня навчання та призначена для студентів усіх спеціальностей денної форми навчання.

Контент навчальної дисципліни зорієнтовано на тимчасовий (хронологічний) і понятійний міжпредметні зв’язки між курсом іноземної мови та профільними економічними дисциплінами, що уможливлює поглибити та закріпити знання студентів щодо економічних понять і явищ, а також удосконалити вміння зі застосування лексики за фахом у професійному спілкуванні.

Об’єктом дисципліни є розвиток у студентів професійно-комунікативної іншомовної компетентності на основі комунікативних мовленнєвих компетентностей (лінгвістичної, соціолінгвістичної і прагматичної) через вдосконалення чотирьох основоположних вмінь (читання, мовлення, аудіювання, письма) для забезпечення ефективного спілкування іноземною мовою в академічному та професійному середовищі.

Предметом дисципліни є оперування мовою в реальному часі в академічному та професійному середовищі, що здійснюється задля формування цілісного й персоналізованого образу світу, а також розвитку творчої активності і автономності студента.

Метою навчальної дисципліни  є удосконалення загальних та професійно орієнтованих комунікативих мовленнєвих компетентностей студентів (лінгвістичної, соціолінгвістичної та прагматичної) для забезпечення ефективного спілкування в професійному середовищі.


Self enrolment (Студент)