Einschreibeoptionen

Анотація

Функціонування сучасних організаційних та організаційно-технічних об’єктів, що використовуються у різних сферах людської діяльності, приводять до збільшення інформації.  Веб-простір зараз виконує функції платформи для просування товарів та послуг, поруч із забезпеченням й наданням інформаційного та розважального контенту для користувачів. Новітні технології розробки веб-ресурсів  дозволяють реалізувати потреби у різних сферах використання інформаційних технологій від надання інформаційних послуг до продажів товарів.

Навчальна дисципліна «Веб-програмування» забезпечує розвиток знань і навичок у сфері створення веб-сторінок з використання мови розмітки, каскадної таблиці стилів і скриптової мови програмування. У процесі вивчення даної дисципліни студенти ознайомляться із можливостями використання сучасних прийомів розробки веб-сторінок  і підтримки вже існуючих веб-ресурсів.

Метою вивчення дисципліни «Веб-програмування» є опанування майбутніми фахівцям теоретичних знань і практичних навичок, необхідних для вирішення питань, пов'язаних із проектуванням та розробкою веб-сайтів у глобальній мережі інтернет з використання сучасних інструментальних засобів. Завданнями навчальної дисципліни є набуття студентами знань щодо сучасних підходів до побудови клієнтської сторони веб-сторінок та їхньої взаємодії з користувачем.

Об'єктом навчальної дисципліни є програмний код.

Предметом навчальної дисципліни «Веб-програмування»  є веб-технології, а також методи їх використання при розробці сайтів різноманітного призначення та створенні клієнтської частини веб-систем.



Gäste können auf diesen Kurs nicht zugreifen. Melden Sie sich bitte an.