Einschreibeoptionen

Навчальна дисципліна "Технології роботи з BIG DATA" є вибірковою навчальною дисципліною та вивчається згідно з навчальним планом підготовки студентів за спеціальністю 126 "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівня усіх форм навчання. Програму навчальної дисципліни розроблено у відповідності до вимог галузевого стандарту вищої освіти на базі освітньо-професійної програми підготовки бакалавра.

Метою викладання навчальної дисципліни є формування у майбутніх фахівців теоретичних і практичних знань з основ застосування методів інтелектуального аналізу даних для розв’язання спеціалізованих задач попередньої обробки, перетворення, класифікації даних та дослідження процесів у сфері використання інформаційних технологій.

Навчальна дисципліна "Технології роботи з BIG DATA" надає студентам теоретичні знання та практичні навички вибору та застосування математичних моделей та методів опрацювання експериментальних даних та інших спеціально не підготованих великих даних (Big Data), як основи задач математичного моделювання процесів у різних галузях людської діяльності. Завданням навчальної дисципліни "Технології роботи з BIG DATA" є формування у студентів теоретичних знань про основні поняття та методи аналізу і пошуку закономірностей у великих наборах даних та їх застосування при розв’язанні конкретних задач, розвиток математичного та логічного мислення студентів, навичок самостійної роботи над літературою.

Програма навчальної дисципліни передбачає навчання у формі лекцій, лабораторних занять та самостійної роботи студентів. Лекції, лабораторні заняття, індивідуальна робота та консультації проводяться з застосуванням персональних комп’ютерів, локальної мережі та мережі Інтернет у комп’ютерних класах (або з використанням дистанційних технологій навчання в режимі он-лайн). Всі види занять забезпечуються необхідними електронними методичними матеріалами.


Gäste können auf diesen Kurs nicht zugreifen. Melden Sie sich bitte an.