Настройка зачисления на курс

Навчальна дисципліна "Іноземна мова академічної та професійної комунікації" призначена для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня.

Програма вивчення навчальної дисципліни "Іноземна мова академічної та професійної комунікації" складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки студентів першого (бакалаврського) рівня.

Сучасні вимоги до підготовки кваліфікованого спеціаліста перш за все потребують від нього бути активним учасником процесу комунікації та мати необхідні комунікативні спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах. Таким чином, вивчення цієї дисципліни сприяє підвищенню мобільності та конкурентоспроможності майбутнього фахівця на ринку праці.

Навчальна дисципліна "Іноземна мова академічної та професійної комунікації" розширює кругозір та ерудицію студентів, розвиваючи такі специфічні вміння, як навик лінгвокультурологічного аналізу тексту, вміння користуватися культурологічними довідниками, словниками, посібниками. Усі ці навички формують у студента вміння працювати самостійно, створюють умови для розвитку потреби у самоосвіті.

Об’єктом навчальної дисципліни є розвиток у студентів комунікативних мовленнєвих компетентностей (лінгвістичної, соціолінгвістичної і прагматичної) на основі вдосконалення чотирьох основоположних умінь (читання, мовлення, аудіювання, письма) для забезпечення ефективного спілкування іноземною мовою в академічному та професійному середовищі.

Предметом навчальної дисципліни є оперування мовою в реальному часі в академічному та професійному середовищі, що здійснюється задля формування цілісного й персоналізованого образу світу, розвитку творчої активності й автономності студента та усвідомлення міжкультурних особливостей представників різних лінгвокультурних спільнот.



Самостоятельная запись (Студент)