Einschreibeoptionen

Анотація навчальної дисципліни

 В умовах ринкових трансформацій, підприємництво стає рушійною силою, що сприяє формуванню стабільної економіки країни. У ринковій економіці виживає лише той бізнес, який найбільш правильно і компетентно зрозумів вимоги ринку, організував виробництво конкурентоспроможної продукції, послуг, що користуються попитом, уміло здійснює  мотивацію висококваліфікованої творчої праці персоналу. Усе це вимагає фундаментальних і глибоких знань в сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, а отже, і відповідної підготовки сучасних фахівців. Вирішення цих завдань полягає у впровадженні в навчальний процес системи формування теоретичних і практичних знань у студентів освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Навчальна дисципліна «Вступ до фаху» є базовою навчальною дисципліною та вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка підприємства» для всіх форм навчання.

Мета викладання навчальної дисципліни – формування у здобувачів вищої освіти  уяви про обраний ними фах, системи знань про сутність і зміст освітньої програми «Економіка підприємства».

 


Selbsteinschreibung (Студент)