Опції зарахування

АНОТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "КОМП'ЮТЕРНІ МЕРЕЖІ"

Навчальну дисципліну "Комп’ютерні мережі" віднесено до групи професійних дисциплін обовязкової компоненти навчального плану з підготовки бакалаврів зі спеціальності «Комп’ютерні науки». Вона є невід’ємною складовою обовязкових освітніх компонент ОП "Комп’ютерні науки".

Мета навчальної дисципліни – надання студентам теоретичних основ, методичних рекомендацій та практичних навичок щодо організації КМ різного призгачення. У процесі навчання студенти отримають теоретичні знання при проведенні лекційних занять, виконають низку лабораторних робіт з ви-вчення засобів роботи з сервісами локальних та глобальних мереж, роз-роблення офісної КМ засобами мережних ОС, серверними та клієнтськими технологіями, розроблення та розташування Web-сторінок на серверах, моделювання роботи складних мереж відповідними інструментальними засобами. 

Об’єкт навчальної дисципліни – технології та засоби організації мережевоїї передачі та обробки інформації із використанням сучасних КМ для ефективного управління підприємствами та установами.

Предмет навчальної дисципліни – засоби створення та організації роботи локальних, глобальних та корпоративних КМ, технологій їх встановлення та налаштування в організаціях та установах.

Завдання навчальної дисципліни:

надати теоретичні знання щод основних принципів функціонування локальних, глобальних та корпоративних мереж;

отримати практичні навички щодо встановлення та налаштування програмного забезпечення для управління мережами різного призначення на основі використання відповідних сервісів;

 ознаймитися з сервісами локальних та глобальних мереж, серверними та клієнтськими технологіями - розроблення, завантаження та розташування Web-сторінок на серверах, налаштування сервісів для використання різних засобів іменування вузлів до доступу до них в рамках мереж різного призначення..



Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.