Enrolment options

Навчальна дисципліна «Іноземна мова 2 (за професійним спрямуванням)» є базовою дисципліною для студентів другого та третього курсів навчання усіх спеціальностей та спрямована на ознайомлення студентів з лексичними та граматичними основами іноземної мови (німецької, французької, іспанської).

Контент навчальної дисципліни «Іноземна мова 2 (за професійним спрямуванням)» зорієнтовано на міжпредметні зв’язки між курсом іноземної мови та профільними економічними дисциплінами, що уможливлює поглибити та закріпити знання студентів щодо економічних понять і явищ, а також удосконалити вміння застосовувати лексику за фахом у професійному спілкуванні.

 Мета навчальної дисципліни полягає у формуванні необхідної комунікативної спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, навичок практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в обсязі тематики, що обумовлена професійними потребами; оволодінні новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела; підвищенні загального освітнього рівня студентів. 

Об’єктом вивчення дисципліни є розвиток міжкультурної комунікативної компетентності у контексті професійного спілкування. 

Предметом дисципліни є іншомовна комунікація, яка оптимізується у реальночасових мовленнєвих практиках, у різних професійних (ділових) ситуаціях, що здійснюється задля формування цілісного й персоналізованого образу світу, а також розвитку творчої активності й автономності студента як мовної особистості.

Guests cannot access this course. Please log in.