Опції зарахування

Підвищена увага до питань розвитку соціальної політики та її піднесення до рангу пріоритетних сфер державного управління сприяло посиленню інтересу до вивчення та удосконалення методик нарахування соціальних виплат населенню. Це обумовило актуальність ґрунтовного вивчення навчальної дисципліни "Методи нарахування соціальних виплат". Вивчення дисципліни дає можливість студентові набути досвіду: організації надання соціальних виплат; планування, координації, реалізації та контролю процедур призначення соціальних виплат; прийняття рішення про призначення різних видів соціальних виплат; розрахунку сум призначених соціальних виплат; організації документообігу в системі нарахування соціальних виплат; прийняття та обґрунтування рішень  щодо припинення та перерахунку соціальних виплат та субсидій. 

Навчальна дисципліна "Методи нарахування соціальних виплат" належить до обов’язкових навчальних дисциплін професійного циклу.

Мета навчальної дисципліни:  вивчення студентами теоретичних  засад та набуття практичних навичок організації нарахування соціальних виплат та прийняття рішень про їх призначення, припинення та перерахування. 

mishina