Опції зарахування

Метою викладання даної навчальної дисципліни є формування таких компетентностей як: здатність розробляти макети різних видів публікацій, здатність верстати макети електронних і друкованих видань, виконувати повну підготовку до друку (або публікації у електронному вигляді) оригінал макетів видань, використовуючи сучасне програмнотехнічне забезпечення додрукарського етапу їхнього виробництва.

Для досягнення мети поставлені такі основні завдання

вивчення теоретичних основ та основних технологій створення оригінал-макетів електронних видань для подальшого їх друку, особливостей їх структури та етапів проектування; 

оволодіння навичками користування комп’ютерними засобами верстання видань в електронному вигляді; вивчення особливостей підготовки видання до публікації як на папері, так і на комп'ютерних носіях. 

"Додрукарське опрацювання інформації" – дисципліна, що вивчає загальні технології підготовки до верстання текстової та графічною інформації з урахуванням різноманітних видів друкованих і електронних видань. 

Об'єктом навчальної дисципліни є редакційно-видавничий процес поліграфічного виробництва. 

Предметом навчальної дисципліни є технологічні рішення додрукарської підготовки текстової та графічної інформації до видання.


Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.