Options d'inscription

Навчальна дисципліна «Бізнес-діагностика» є вибірковою навчальною дисципліною та вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців освітнього ступеня «магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Адміністративний менеджмент».

Метою вивчення дисципліни «Бізнес-діагностика» є формування системи знань, умінь і навиків щодо використання методичного апарату економічного діагностування для визначення стану підприємства у ринковому середовищі  та опрацювання комплексу заходів, спрямованих на поліпшення цього стану.

Завдання навчальної дисципліни полягає у оволодінні студентами теоретичними основами проведення діагностики економічного стану суб’єктів господарювання у ринковому середовищі, методикою діагностики конкурентоспроможності продукції, підприємства, потенціалу підприємства, вартості підприємства як цілісного майнового комплексу, управлінської та фінансової діяльності, економічної безпеки, а також економічної культури підприємства.

У результаті вивчення дисципліни студенти повинні:

знати: сутність основних економічних категорій та інструментарій для визначення стану підприємства у ринковому середовищі.

вміти: самостійно проводити бізнес-діагностику за різними напрямками для забезпечення ефективного управління підприємством, а також розробляти та обґрунтовувати конкретні практичні заходи для підвищення ефективності діяльності підприємства у конкурентних умовах господарювання.

Auto-inscription (Студент)