Enrolment options

Трансформаційні процеси, що існують як на рівні держави, так і на рівні окремих господарських суб'єктів вимагають використання нових – об'єктно-орієнтованих форм управління. Їх вивчення і є предметом дисципліни «Управління проектами».

Навчальна дисципліна «Управління проектами» займає одне з провідних місць у блоці дисциплін учбового плану підготовки магістрів і спеціалістів за фахом «Адміністративний менеджмент» денної і заочної форм навчання. Пов'язано це перш за все з тією роллю, яку проекти грають у процесі підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств.

Метою курсу «Управління проектами» є вивчення необхідних теоретичних і методичних основ у області вибору й обґрунтування проектів, їх структуризації, фінансового, організаційного та програмного забезпечення, особливостей управління проектами, а також придбання практичних навичок щодо розробки проектів.

У процесі навчання студенти отримуть необхідні теоретичні знання під час проведення лекційних занять, у рамках самостійної роботи виконують практичні завдання щодо розробки й обґрунтування проекту. Найбільш складні питання розглядаються і обговорюються під час семінарських занять.


Self enrolment (Студент)
ипполитова
Self enrolment (Студент)