Настройка зачисления на курс

Метою викладання дисципліни «Основи наукових досліджень вартості бізнесу» є опанування студентами методичних підходів і прийомів оціночної діяльності, формування та розвиток навичок збору, обробки і аналізу інформації, необхідної для оцінки, вибору й застосування адекватних методів оцінки підприємств і організацій в умовах українського ринку. А також формування компетентностей щодо проведення наукових досліджень та презентації власних наукових розробок.

Завдання навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень вартості бізнесу» полягає у систематизації знань, щодо оцінювання вартості бізнесу із застосуванням доходного, витратного та порівняльного підходів, а також проведення наукових досліджень з презентацією їх результатів.

Об′єктом навчальної дисципліни є вартість бізнесу і фактори, що на неї впливають, а також форми і методи науково пошуку.

Предметом даної навчальної дисципліни є господарські рішення та пов'язані з ними результати оцінки вартості підприємств (бізнесу), а також особливості проведення наукових досліджень.

Самостоятельная запись (Студент)