Enrolment options

Програма вивчення навчальної дисципліни "Міжнародні соціальні інституції та програми" складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів зі спеціальності "Соціальне забезпечення".

Предметом вивчення  навчальної дисципліни є процес створення нової системи знань, умінь і компетенцій.

Міждисциплінарні зв’язки:

Курс базується на таких навчальних дисциплінах, як “Менеджмент”, "Основи права", "Управління персоналом", “Соціологія”,  “Економіка підприємства”, “Економічна психологія”, "Основи наукових досліджень".

Основною метою вивчення дисципліни є підготовка професіоналів, які мають високу правосвідомість та правову культуру, володіють необхідними в їхній наступній діяльності знаннями і практичними навичками для вирішення конкретних питань зі стандартів соціального забезпечення; здібних самостійно і грамотно орієнтуватись у сучасних соціально-забезпечуваних правовідносинах, приймати виважені та обґрунтовані рішення в рамках своєї професійної компетентності.

 

1.2. Завдання: вивчення студентами основних категорій, принципів та інститутів права соціального забезпечення; напрямків правового регулювання відносин у сфері соціального захисту; ознайомлення із системою чинного законодавства про соціальне забезпечення та набуття навичок роботи з нормативними актами; з’ясування підстав та умов виникнення, зміни та припинення соціально-забезпечувальних правовідносин; вміння вирішувати практичні ситуації у сфері соціального забезпечення.

 

1.3. Згідно з вимогами освітньо-професійної програми здобувач освітнього ступеня "магістр" набувають таких компетентностей:

здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу

здатність розробляти і управляти проектами

здатність організовувати та планувати професійну діяльність у закладах соціальної сфери

здатність розробки і впровадження програм соціального захисту населення

організовувати та планувати професійну діяльність у закладах соціальної сфери.

організовувати роботу з підготовки нормативно-правових документів управління системою соціального захисту

проводити аудит цільового використання коштів передбачених для системи соціального захисту громадян країни

формувати та підтримувати цілеспрямовані, професійні взаємини з широким колом людей, представниками різних спільнот і організацій, аргументувати, переконувати, вести конструктивні переговори, результативні бесіди та дискусії, толерантно ставитися до альтернативних думок



Self enrolment (Студент)