Enrolment options

Актуальність. Навчальна дисципліна "Комунікація у професійній діяльності" розглядає основи професійної комунікації, дозволяє зрозуміти природу мови як засобу спілкування, формує здатність виконувати роль культурного посередника між рідною культурою та іноземною, успішно долати міжкультурні непорозуміння та конфліктні ситуації, виявити себе як комунікативну особистість, сприяє формуванню соціокультурного компоненту у професійній діяльності.

Зміст дисципліни складають сучасне розуміння професійної комунікації у глобалізованому контексті. Основні напрями вивчення − комунікативна особистість, професійна комунікація у діловому контексті, міжкультурне професійне спілкування.

Особливостями дисципліни є викладення матеріалу, що поглиблює знання іноземної мови та дозволяє обирати ефективні комунікативні стратегії та тактики у професійному усному та писемному спілкуванні.

 Метою викладання навчальної дисципліни "Іноземна мова" є  підготовка студентів до ефективної комунікації у їхньому професійному середовищі. Оволодіння студентом іноземною мовою як засобом ділового спілкування на професійному рівні, аналізом економічної ситуації та економічної діяльності в світі, знайомством зі світовим досвідом і досягненнями в галузі економіки, науки та техніки для подальшого використання їх в своїй практичній діяльності. Навчальна дисципліна "Іноземна мова" спрямована на розвиток інтегрованих мовленнєвих умінь і розрахована на те, що вона буде якомога краще узгоджена з цілями і змістом спеціальностей студентів.

Основними завданнями вивчення дисципліни "Іноземна мова" є  формування в студентів таких іншомовних комунікативних компетентностей.

Згідно з вимогами вимогами освітньо-професійної програми студенти набувають таких компетентностей:

- професійно-орієнтовані комунікативні мовленнєві компетентності для забезпечення ефективного спілкування в професійному середовищі.

- формує й розвиває здатність привести до спільного знаменника рідну та іноземну культуру, здатність виконувати роль культурного посередника між рідною культурою та іноземною, успішно долати міжкультурні непорозуміння та конфліктні ситуації, здатність долати стереотипи у стосунках;

- вивчення дисципліни забезпечує формування у фахівців здатності обирати ефективні комунікативні стратегії та тактики у професійному усному та писемному спілкуванні;

- формує й розвиває здатність відтворити власний стиль професійної комунікації, застосовуючи лідерські якості у процесі ділової комунікації, розвиває вміння вмотивувати діяльність свою та колективу.


Self enrolment (Студент)