Enrolment options

На сайті наведено матеріали для вивчення дисципліни, а саме: лекції, практичні завдання, матеріали для самостійної роботи, матеріали щодо перевірки знань студентів тощо. Подано рекомендовану літературу з вивчення тем навчальної дисципліни. Наведені первинні документи з обліку за різними видами економічної діяльності та приклади їх заповнення.

Метою викладання даної навчальної дисципліни  є формування знань і навичок щодо особливостей ведення обліку та складання звітності у торгівлі, сільському господарстві, автотранспорті та будівництві.

Для досягнення мети поставлені такі основні завдання:

засвоєння основних принципів та особливостей ведення обліку активів, капіталу, зобов'язань та складати звітність на підприємствах торгівлі, сільського господарства, будівництва та в автотранспортних організаціях;

оволодіння навичками самостійного відображення в обліку операцій на підприємствах торгівлі, сільського господарства, будівництва та в автотранспортних організаціях.

Об'єктом навчальної дисципліни є система організації обліку та операції, які відбуваються на підприємствах торгівлі, сільського господарства, будівництва та в автотранспортних організаціях.

Предметом навчальної дисципліни є особливості організації та введення обліку та складання звітності підприємств різних видів економічної діяльності.



Самостоятельно