Enrolment options

Метою навчальної дисципліни є теоретичне осмислення специфіки взаємодії культури і комунікації в контексті формування вмінь її аналітичного застосування у практиці функціонування сучасних засобів масової комунікації.

Об'єктом навчальної дисципліни є культура та комунікація у їх функціонально-прагматичній взаємодії.

Предметом навчальної дисципліни є сучасний зміст теоретичних парадигм культури і комунікації та їх взаємодія в сучасному медіа-просторі.

Вивчення циєї навчальної дисципліни студент розпочинає, прослухавши більшість навчальних дисциплін гуманітарного та професійного циклів. Теоретико-методологічною основою вивчення цієї дисципліни є такі навчальні дисципліни, як: "Філософія", "Масова комунікація і інформація" та низка інших дисциплін гуманітарного, природничого і науково-технічного циклів. У свою чергу, знання з циєї навчальної дисципліни забезпечують успішне виконання тренінгів, міждисциплінарних комплексних курсових робіт, магістерської дипломної роботи.

У процесі навчання студенти отримують необхідні знання під час лекційних занять та виконання практичних завдань. Найбільш складні питання винесено на розгляд і опрацювання під час практичних занять. Також велике значення в процесі вивчення та закріплення знань має самостійна робота студентів.



Self enrolment (Студент)