Options d'inscription

Науково-дослідна практика є невід'ємною складовою  частиною  навчального процесу підготовки фахівців. Сприяє закріпленню та поглибленню знань студентів, отриманих в процесі навчання, формуванню і розвитку когнітивної компетентності, навичок самостійної науково-дослідної роботи, вміння формулювати задачі, аналізувати отримані результати і робити висновки.

Формування й успішне функціонування банківської системи України, входження вітчизняних фінансово-кредитних інститутів у міжнародний бізнес значною мірою залежить від кваліфікації та знань банківських працівників. Отримання практичних навичок щодо розв'язання тих або інших ситуацій у цій сфері є об'єктивною передумовою для всіх, хто користується банківськими послугами.

Науково-дослідна практика входить до циклу практичної підготовки студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".

Науково-дослідна практика спрямована на залучення студентів до самостійної дослідницької роботи, ознайомлення з методикою проведення науково-дослідної роботи, питаннями реалізації теоретичних та наукових розробок у сфері їх професійної діяльності.

Предметом науково-дослідної практики є поглиблення навичок самостійної наукової роботи, розширення наукового світогляду студентів, дослідження проблем практики та вміння пов'язувати їх з обраним теоретичним напрямом дослідження, визначати структуру та логіку майбутньої магістерської роботи.

Результатом науково-дослідної практики є написання звіту, виступ на науковому семінарі, який проходить у вигляді наукової конференції з презентацією основних результатів наукового дослідження, що відображаються у підготовленій статті. Вона повинна висвітлювати основні результати науково-дослідної роботи студента під час проходження науково-дослідної практики.


Auto-inscription (Студент)