Einschreibeoptionen

Метою викладання даної навчальної дисципліни є формування у студентів теоретичних знань та практичних вмінь у галузі ефективного вкладення грошових коштів у різні об’єкти інвестування, формування теоретичної та методологічної бази, необхідної для вільного володіння практикою використання інвестиційних інструментів, вироблення вміння оцінювати й аналізувати інвестиційну політику, що реалізується в країні, оцінювати інвестиційні портфелі та інвестиційні проекти.

Для досягнення мети поставлені такі основні завдання:

засвоєння основних принципів організації інвестиційної діяльності на макро- та мікрорівнях, методичних підходів до аналізу доцільності інвестування в різні об’єкти з урахування фактору ризику;

оволодіння навичками самостійного здійснення оцінки ефективності різних форм інвестиційної діяльності з використанням комп'ютерної техніки та програмно-математичних комплексів.

"Інвестування" – навчальна дисципліна, що вивчає інструментарій економічного обґрунтування й прийняття інвестиційних рішень з урахуванням невизначеності зовнішнього середовища.

Об'єктом навчальної дисципліни є інвестиційна діяльність на макро- та мікрорівнях .

Предметом навчальної дисципліни є теоретико-методологічні та методичні основи інвестиційної діяльності держави, суб’єктів підприємницької діяльності та населення.


Selbsteinschreibung (Студент)