Enrolment options

Інформація у сучасному світі перетворилася на один із найбільш важливих ресурсів, а інформаційні системи (ІС) стали необхідним інструментом практично у всіх сферах діяльності.

Основною метою викладання навчальної дисципліни «Вступ до фаху» є формування у майбутніх фахівців знань про основи комп’ютерних інформаційних технологій, побудову та функціонування програмного забезпечення, а також набуття практичних навичок роботи з сучасною комп'ютерною технікою й ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій у професійній діяльності для вирішення різноманітних завдань.

Навчальна дисципліна «Вступ до фаху» дає можливість ознайомитися з основними поняттями в галузі програмування, математики та інформаційних технологій. За результатами вивчення дисципліни студент зможе орієнтуватися в сучасних інформаційних системах і технологіях, знати сучасний інструментарій щодо ефективної та інтерактивної роботи під час занять в університеті та подальшій роботі за спеціальністю. У ході вивчення будуть також сформовані компетентності щодо ефективної роботи з офісними документами.

Навчальна дисципліна «Вступ до фаху» є базовою навчальною дисципліною, яка вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців освітнього ступеня «бакалавр» всіх спеціальностей галузі знань 12 «Інформаційні технології» для всіх форм навчання.

Guests cannot access this course. Please log in.