Настройка зачисления на курс

Науково-дослідна практика є невід'ємною складовою  частиною  навчального процесу підготовки фахівців. Сприяє закріпленню та поглибленню знань студентів, отриманих в процесі навчання, формуванню і розвитку когнітивної компетентності, навичок самостійної науково-дослідної роботи, вміння формулювати задачі, аналізувати отримані результати і робити висновки.

Науково-дослідна практика входить до циклу практичної підготовки студентів другого (магістерського) рівнів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".

Науково-дослідна практика спрямована на залучення студентів до самостійної дослідницької роботи, ознайомлення з методикою проведення науково-дослідної роботи, питаннями реалізації теоретичних та наукових розробок у сфері їх професійної діяльності.

Предметом науково-дослідної практики є поглиблення навичок самостійної наукової роботи, розширення наукового світогляду студентів, дослідження проблем практики та вміння пов'язувати їх з обраним теоретичним напрямом дослідження, визначати структуру та логіку майбутньої магістерської роботи.



Самостоятельная запись (Студент)