Опції зарахування

Важливою фаховою компетенцією фахівців з програмної інженерії є навички з системного аналізу предметної області, виявленню, аналізу, специфікації, документуванню та управлінню вимогами до програмних систем протягом усього циклу створення програмного забезпечення. Якісна розробка програмного забезпечення передбачає використання вмінь системного аналізу предметної області, специфікації та моделювання програмного забезпечення, розвиток комунікаційних навичок в процесі виявлення вимог, вміння формулювати пропозиції та висновки, а також знання та використання міжнародних стандартів інженерії вимог до програмних систем.

Навчальна дисципліна «Системний та бізнес-аналіз в ІТ-галузі» є обов’язковою та вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" першого (бакалаврського) освітнього рівня. 

Мета навчальної дисципліни:  забезпечення базової профілюючої підготовки за фахом, формування теоретичних знань та практичних навичок, необхідних для використання системного підходу, його принципів та методів під час аналізу та управління вимогами до програмних систем.



Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.