Enrolment options

Анотація навчальної дисципліни: програма вивчення навчальної дисципліни складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів зі спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП «Міжнародний ІТ-менеджмент».

Актуальність навчальної дисципліни та її необхідність та роль у підготовці фахівців.

Прийняття рішень у сучасному бізнес-середовищі відбувається за наявності великої кількості інформації, яка є слабко структурованою та попередньо не має очевидних цінних властивостей. Оцінка інформації часто проводиться без використання попередньої обробки даних, це формує ситуації втрачених можливостей якісного застосування кількісної інформації. Обробка таких даних можлива за допомогою сучасних методів та моделей аналізу даних та використання технологій машинного навчання.

Мета навчальної дисципліни: формування системи теоретичних знань і практичних навичок в області сучасного аналізу даних, вивчення сучасних методів та моделей аналізу даних і машинного навчання.

Об'єктом навчальної дисципліни є соціально-економічні системи різного рівня ієрархії. 

Предметом навчальної дисципліни є теоретичні та практичні елементи області обробки даних, сучасні методи та моделі аналізу даних та машинного навчання.


Основними завданнями вивчення дисципліни є:
вивчення основних методів та моделей DATA SCIENCE;
набуття навичок первинної обробки та візуалізації даних;
набуття навичок використання методів та моделей обробки багатовимірних даних для їх розробки та можливості прийняття ефективних управлінських рішень.


Guests cannot access this course. Please log in.