Метою навчальної дисципліни «Інновації у ресторанному бізнесі» є формування фахових компетентностей щодо інноваційної діяльності та інноваційного продукту в сфері ресторанного бізнесу, основаних на результатах наукових досліджень у галузі; навичок самостійного опанування новими знаннями, інноваційного управління, нових інформаційних технологій просування та продажу послуг, а також розробки та впровадження системи інноваційних управлінських рішень в діяльність підприємств ресторанного бізнесу та забезпечення їх динамічного розвитку шляхом генерування та впровадження інноваційних рішень.
Завданнями навчальної дисципліни є:
– формування знань, необхідних для організації роботи закладів
ресторанного бізнесу;
– засвоєння теоретичних основ організації функціонування підприємств
ресторанного господарства на ринку;
– розроблення інноваційних моделей у сфері ресторанного бізнесу,
основаних на результатах наукових досліджень;
– використання набутих знань щодо впровадження інноваційних
технологій у процес обслуговування споживачів у закладах ресторанного
господарства;
– оцінювання рівню обслуговування споживачів у різних типах
підприємств ресторанного господарства з точки зору змін оточуючого
середовища;
– здійснення успішної діяльності на ринку ресторанних послуг

- Лектор: Наталія Іванівна Черевична