Настройка зачисления на курс

Сьогодні, коли відбуваються значні зміни в економіці, основним ресурсом якої стають інтелект працівників та інформація, яку вони продукують, на перший план виходить необхідність становлення економіки, заснованої на знаннях та навчання протягом усього життя, що висуває нові вимоги до освітніх стандартів вищої школи та застосування компетентнісного підходу.

На етапі розвитку системи стадійної підготовки фахівців вищої кваліфікації важливим напрямком вирішення проблеми формування системного економічного мислення виступає поєднання високої теоретичної підготовки магістрів з практикою.

Поряд з управлінською, комунікативною та іншими варіантами компетентності спеціалістів вищої кваліфікації провідну увагу освіта повинна зосередити на формуванні когнітивної компетентності студентів, яка стане рушійною силою формування суспільства нового типу в Україні, впровадження ідеї «навчання протягом життя» через наукові дослідження.

Ключову роль у формуванні компетенцій магістрів відіграють різні форми практичної підготовки. Вони покликані забезпечити спроможність застосовувати набуті знання та навички при виконанні фахових завдань.

Переддипломна практика ( 2 курс магістратури) є завершальним етапом практичної підготовки студентів і забезпечує єдиний комплексний підхід до її організації на основі принципів системності, безперервності та спадкоємності навчання студентів в магістратурі.

 

 

Гостевой доступ
Самостоятельная запись (Студент)