Завданням дисципліни «Інформаційні системи та інтернет технології» є формування у здобувачів навичок та компетентностей в галузі технологій розробки інтерактивних web-сторінок, що містять розмітку (HTML) та динамічний вміст, застосування таблиць стилів, принципів роботи протоколів передачі гіпертексту, застосування принципів об’єктно-орієнтованого програмування та інструментарію JavaScript для обробки подій на веб-сторінках, технологій зберігання даних та обміну даними у веб, розробки інформаційних систем у веб.

Предметом вивчення дисципліни є технології розробки веб-застосунків, зберігання даних та обміну даними у веб.

Мета навчальної дисципліни “Інформаційні системи та інтернет технології” – формування теоретичних знань з основних принципів побудови інформаційних систем з використанням сучасних інтернет технології – протоколу HTTP, мови гіпертекстової розмітки HTML, Java Script, Pyton, бази даних SQL. Формування практичних навичок із проєктування, створення, побудови, відлагодження, розгортання та супроводу сучасних інформаційних систем.

Результатами вивчення дисципліни є системні знання та практичні навички в області застосування сучасних інтернет технології, проєктування та супроводу сучасних інформаційних систем.