АНОТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ
Фудблогінг відіграє важливу роль в сучасному світі з різних перспектив,
включаючи гастрономію, культуру, освіту, бізнес та спільноту, створюючи
цікавий та важливий вплив на сучасне суспільство. Фудблогери представляють кулінарні традиції різних країн та культур, сприяючи обміну кулінарним досвідом. Блоги про подорожі з фокусом на їжі популяризують гастрономічний туризм, розповідаючи про найкращі місця для смачного харчування у різних куточках світу.
Успішні фудблогери можуть стати впливовими в галузі харчової промисловості та сприяти рекламі продуктів і брендів. Фудблогери,
що спеціалізуються на здоровому харчуванні, можуть допомагати людям
зберігати баланс у своїй дієті та здоровому способі життя.
Метою навчальної дисципліни «Фудблогінг» є ознайомлення здобувачів із основами створення та ведення блогів, спеціалізованих на гастрономічних темах.
Завданнями навчальної дисципліни є:
– набуття знань щодо основних підходів, принципів та методів роботи
фудблогера;
– засвоєння психологічних аспектів впливу на аудиторію;
– засвоєння знань щодо принципів успішного блогерства;
– формування вмінь та навичок щодо розробки стратегії ведення блогу та
складання контент-плану;
– опанування знань щодо ефективної комунікації з аудиторією;
– набуття навичок щодо підбору контенту.
– розвиток креативності, аналітичних та комунікативних навичок здобувачів у контексті вироблення власного гастрономічного контенту, ведення діалогу з аудиторією та вивчення основ медіа-продукції.
- Лектор: Протасенко Ольга Федорівна