Контраст contrast
Шрифт
Сховати налаштування hide
Андрій Костін: Передане Радою Європи обладнання – безцінний внесок у наші зусилля щодо документування воєнних злочинів та збору доказів

Департамент нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, Офісу Генерального прокурора одержав від Ради Європи технічну допомогу у вигляді IT обладнання.

Генеральний прокурор Андрій Костін подякував Гендиректору з прав людини та верховенства права Ради Європи Крістосу Джакомопулосу та Голові Офісу Ради Європи в Україні Стену Ньорлову за непохитну підтримку України.

«Оперативна підтримка має вирішальне значення для забезпечення процесу притягнення до відповідальності. Прокурори часто ризикують своєю безпекою, перебуваючи на передовій, щоб забезпечити своєчасне документування злочину та збір доказів. Передане Радою Європи обладнання – безцінний внесок у наші зусилля», – зазначив Андрій Костін.

Офіс Генпрокурора залишається відданим цьому партнерству та реформам, спрямованим на подальше зміцнення спроможності, незалежності та професіоналізму прокуратури. А також ефективному розслідуванню та притягненню до відповідальності за міжнародні злочини, скоєні під час російської агресії проти України.