Анотація дисципліни: "Інформаційні технології у готельному і ресторанному бізнесі".
Сучасне інформаційне забезпечення організації, яка працює в галузі готельного і ресторанного бізнесу, є обов'язковою умовою її успішного функціонування. Високі темпи розвитку інформаційних технологій, розширення процесів глобалізації активно впливають на розвиток сфери індустрії.
Навчальна дисципліна «Інформаційні технології у готельному та ресторанному бізнесі» складена для здобувачів ступеню вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
Метою вивчення курсу «Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі» є формування спеціальних професійних знань у студентів з теоретичних основ автоматизації управління та експлуатації підприємств готельно- ресторанного бізнесу, особливостей функціонування готельних і ресторанних підприємств за допомогою засобів інформаційних технологій та підвищення ефективності їх конкурентоспроможності
Завдання дисциплін: сформувати у студентів навички використання інформаційних і комунікаційних технологій, здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу, здатність організовувати сервісно-виробничий процес з урахуванням вимог і потреб споживачів та забезпечувати його ефективність, здатність формувати та реалізовувати ефективні зовнішні та внутрішні комунікації на підприємствах сфери гостинності, навички взаємодії. Результати навчання: застосовувати сучасні інформаційні технології для організації роботи закладів готельного та ресторанного господарства, презентувати власні проекти і розробки, аргументувати свої пропозиції щодо розвитку бізнесу.- Лектор: Оксана Юріївна Давидова
- Лектор: Світлана Ігорівна Сисоєва