Метою комплексного 
тренінгу є формування практичних навичок у роботі з автоматизованими 
системами управління готельним, ресторанним та туристичним бізнесом. 
Тренінг поєднує у собі роботу з 3 модулями, що покликані сформувати 
професійні компетентності студентів. 
Основні завдання:
засвоєння теоретичних основ роботи зі спеціалізованим програмним забезпечнням;
формування практичних навиків роботи з інформаційними технологіями на підприємствах готельного, ресторанного та туристичного бізнесу;
використання професійних програм для подальшої роботи.
Об'єктом тренінгу є процес формування професійних компетенцій майбутніх спеціалістів.
Предметом є інноваційна діяльність підприємств туризму.
Основні компетентності:
Здатність планувати та управляти часом;
Здатність планувати та управляти проектами;
Розуміння організаційно-економічного механізму підвищення конкурентоспроможності галузей національної економіки, зокрема тих, що відносяться до сфери послуг;
Усвідомлення теоретичних засад та моделей функціонування надпросторових макрорегіонів, причинно-наслідкових зв'язків між явищами та подіями, що спонукаються процесами глобалізації і регіоналізації;
Використання набутих базових уявлень про сучасні інформаційні технології у процесі постановки задачі організації діяльності туристичного підприємства перед фахівцями технологічних галузей.
- Лектор: Клок Олексій Петрович