Site news

Відновлено роботу сайту персональних навчальних систем ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Відновлено роботу сайту персональних навчальних систем ХНЕУ ім. С. Кузнеця

by Admin n. 4 -
Number of replies: 0

У січні поточного року сайт персональних навчальних систем ХНЕУ ім. С. Кузнеця (адреса: http://www.ikt.hneu.edu.ua) було оновлено з переходом до нової версії програмної платформи Moodle. Значну увагу було приділено оновленню інтерфейсу та системи навігації. Інтерфейс нового сайту ПНС ХНЕУ ім. С. Кузнеця володіє наступними властивостями: збережено спадкоємність зі старою версією сайту, виконано у брендових кольорах університету, більш зручний у використанні, покращена навігація, підтримує мобільні та планшетні пристрої. Навчальні матеріали та налаштування за всіма курсами було збережено. Звертаємось з проханням до науково-педагогічних працівників перевірити контент ваших курсів.

Врахувавши побажання викладачів і студентів, як безпосередніх користувачів сайту ПНС ХНЕУ ім. С. Кузнеця, сайт став більш дружелюбним. Починаючи з головної сторінки сайту, можна побачити такі зміни, як навігаційні блоки за факультетами та зручний блок для входу до Персонального кабінету користувача. Також ви можете оцінити зручність бокового навігаційного меню, що приховується, яким можна користуватись після авторизації на сайті. Викладачі, в свою чергу, також зможуть оцінити зручний редактор формул, нові типи запитань в тестах, покращено звітність, а також безліч вдосконалень існуючих функціональних можливостей.

Загалом, після оновлення, сайт став більш зручним і легким у користуванні. Сподіваємось, що оновлений сайт ПНС ХНЕУ ім. С. Кузнеця вам сподобається та покращить процес навчання.

Яценко Роман Миколайович
Керівник відділу електронних засобів навчання
Тел. +38 (057) 702-06-74 (3-25)
E-mail: moodlehneu@gmail.com

(Відредаговано Яценко Роман Миколайович - початкове подання вівторок 24 січень 2017 6:11 )